Hur flera ganger inneha n blivit foralskad stav nagon sekund i liknande situationer?

Hur flera ganger inneha n blivit foralskad stav nagon sekund i liknande situationer?

Och visa oss besta arliga har: Hur massa ganger har ditt blodpump hoppat at nar n inneha vandra forbi nagon elegant brud i parken... Jag vet att antalet ganger befinner sig fullstandigt pro massa forut undertecknad (och mi promenerar ick ut odl kopiost).

Alltsamman mi uppge befinner sig ... Det befinner si ick oartigt alternativt obehagligt att prata med medborgare i parken. Det befinner si rentav vanligtvi samt forvantat (annars skulle do existera hemma darbort de ej kan min länk komma i forbindelse tillsammans framlingar). Sam det ar det som gor parker till nagon itu dom ultimata platserna for att hitta ett tjej.

2. Kafeer

Ah, sannolikt saken dar popularaste platsen att tillverka en date kungen. Skada visste ni att du minsann enkom kan narma de kvinnor saso sitter kungen e fi.

Allmant promenerar ni dit darfor att plocka ett kaffe tillsammans dina kompisa, alternativ ifall du ar sasom mig – nar du valjer att knega utanfor hemmet alternativt kontoret. Sam kvinnorna n titta villig kafeer utfor samma sak.

Igen, precis som tillsamman parker, gar manniskor till kafeer darfor at handla nagot meda sasom de befinner si sociala. Sa det ar intet inkorrekt tillsamman att begynna prata med nagon pa dessa platser.

Saken dar har gangen ar situationen en aning mer hogtryckt ( eftersom att du befinner sig villig e position finns det andra folk saso sitter enormt uppemot, samt andra motsvarighet faktorer), skad det innebar ej att det ar nagot skumt.

Allt n behover handla befinner si att ackumulera mod, skrida fram at hennes bord och prata med henne (och hennes kompisa, om hon befinner sig i en enhet). Forhoppningsvis ar hon nagon jamstalld enastaende individ saso hon titta ut samt darnast kan duktig grej aga rum.

3. Campusomraden

Denna befinner si ja pro studenter pa universitet alternativ hogskola (ehur du likasa kan skrida mot en campusomrade ehur n inte ar nagon elev... Det befinner sig enkom f skumt sam du kan lite fragor om det... alternativ odl befinner si ni for gammal.... Det befinner sig opp till dej). Ifall n inte bryr dig om universitetstjejer alternativt idioter (ni kan pricka dessa pa andra stallen ocksa), utelamna denna (”arbetsplatsen” ar eventuellt battre for dig).

Andock lat oss ga ratt pa det... Campusomraden ar nago bra plats for att finn en flickvan. Mi kommer sticka ut hakan sam forutsatta att n riktig pluggar (skada iden kan tillampas ehuru ni ej befinner sig det) odla sang oss se varfor denna omrade befinner si sa finemang.

Stav det forsta befinner sig detta ett plats darborta mycket av manniskor samlas. Dess framsta foresats ar att undervisa men man promenera ej mo campus blott darfor at instruera sig... Det finns andra faciliteter saso cafeteria, antagligen nago parkanlaggnin, en bokbuss (mer forsavit det framti), etc.

Det befinner sig darat du vill ga. Samt forsavit ni tittar nagon attraktiv tjej i cafeterian nar n ater lunch, varfor ej prata med henne?

4. Universitetsfester

Sjalv antar att det ha befinner sig nagot mer begripligt. Saso jag namnde i borjan, tanker manniskor normalt pa barer och nattklubbar... och fester nar manniskor tanker gallande att motas kvinns.

Men universitetsfester befinner sig lite konstig darfor att n kommer att kanna massor med medborgare dar (eller i alla fal hava sett dem). Det befinner si sjalvklart forsavitt ni gar at att hogskolan vanligtvis.

En annan fenomen att grubbla pa befinner sig att folks du mote villig dessa fester kommer att besta enormt tillgangliga, odl du behover inte pusha overdriven som herre utfor villig barer eller klubbar (n kommer att mota dessa flickor ater odla ni tvingas fa ett enastaende beroring sam tillverka nago finemang flygplan).

Allting saso allting tar universitetsfester de ultimat delarna a barer samt klubbar och forstorar do. Vilket astadkomme det spartanskt och avsevart mer antagligen att n kommer att traffa ett kompanjon langre fram i tiden.

seers cmp badge