Logga in pa Tinder Online med din dator

Logga in pa Tinder Online med din dator

Tinder tvungen vara nago av de mest kanda dejtingapparna nagonsin. Med miljontals konsument ovan laka varlden saso all sveper til vanster samt modera, tvingas allihopa singlar vara med for att besegra saken dar. Andock hur sa sker forsavitt ni ej vill titta mycket villig din smartphone hela dagen sam iaktt sma bilder? Forsavitt det later sasom ni, finns det e taktik att anvanda Tinder online tillsamman din dato.

Tinder ej ager nago officiell PC-app, saken da begransar sig mo iOS sam Android. Det finns en langa appar sasom utger sig for att assistera dig att forbruka Tinder villig ditt pulpe samt do flesta ager kopiost begransad alternativt ingen succe. Det finns e mang webbplatser dar ute som erbjuder nagon gestaltning itu skrivbordsatkomst for Tinder men mig har inte hittat en sasom riktig funkar. Ett par laddar enbart ned adware sam andra hanvisar dig enkom mot ARC Welder pro Chrome alternativt andra webblasartillagg. Jag har icke lyckats ringa nagon bruten do att funka.

Jag age enbart hittat e satt som funka bra, att bruka Android-appen sam en Android emulator kallad Bluestacks. Mig ager tackt Bluestacks forra alldenstund det ar min ultimata Android-emulator pro PC. Det befinner si kopiost anvandbart for att prova Android-appar alternativt begagna dedikerade mobilappar pa karna skrivbord. Appar sasom Tinder. Det befinner si ick saken dar enda Android-emulatorn gallande marknaden, mig anvander samt Andy ro, men Bluestacks ar saken da lattaste att bruka och mest stabila.

Tinder villig skrivbordet

Detta ar verkligen det enda palitliga sattet mi vet att ringa Tinder online sam arbetar pa e skrivbord. Ni kan forbruka antingen Google Play shop for att bringa appen eller ladda ne APK-filen manuellt sam fylla saken dar allena, bagge satten funka.

Saken da enda nackdelen med Bluestacks ar att det inte ar avgiftsfri. Inte darfor att webbplatsen nagonsin namner det realitet. Du kommer att atnjuta ett passag kostnadsfri och darnast kommer ni att bli ombedd att betala $24 per ar darfor at fortskrida begagna saken dar eller ljuda saken dar ladda ne slumpmassiga appar a sponsorer. Aven fast denna skumma sed befinner si sjalva appen enormt enastaende.

  1. Ladda ned sam installera Bluestacks at din dato. Installationen kommer att greppa en tag skad borde klaffa somlost.
  2. Logga in villig ditt Google-konto fran Bluestacks och konfigurera Google Play handelsbod.
  3. Sok op Tinder-appen i butiken och installera den.
  4. Sok opp Facebook-appen i butiken sam installera saken da ocksa.
  5. Logga in gallande bagge och borja bruka Tinder.

Konfigurera ditt Tinder-konto

Tinder kraver nago Facebook-inloggning darfor att funka och jag kanner icke mo e lojal losning som undviker detta. Odla forsavitt du vill grepp dina Tinder-aktiviteter hemliga, foreslar mi att ni staller in nago falskt Facebook-konto samt fyll den tillsamman slumpmassiga don frams. Ni behover ocksa ditt mobilnummer darfor att styrka ditt konto.

  1. Logga in villig Klicka på den här webbplatsen Tinder genom Bluestacks.
  2. Lanka det mot ditt riktiga alternativt ditt nya falska Facebook-konto.
  3. Tillat Tinder att intyga tillsammans ditt nummer. Siffra kommer ej att laggas online.
  4. Kompression pa krav forsavit kod sam lagg till koden som finns i SMS:et sam tryck pa langa kod.
  5. Klicka kungen Borja agera darfor at ejakulera in villig Tinder.

Nu har mekaniken tagits forsavit hand, det ar dags att bygga din Tinder-profil. Narvarand befinner si markli fundamental riktlinjer darfor att dana nagon framgangsrik Tinder-profil.

Fotografi – utfor bilden duktig, fran dej ensam i en finsk stallning, ikladd nagot fett. Se till att personen far nagon enastaende titt pa ditt fejs sam att du ler alternativ ser coo ut. Bilden befinner si vanligtvis det slut nagon kommer att titta pa innan ni sveper sa gor saken da duktig. Astadkommer din huvudbild sa finemang du kan och lagg darefter at mer darfor at bilda ett mer rundad ikon av ditt liv.

Framtoning – astadkomme din imag fangslande sam atnjuta den att profilera. Begagnad fa komik, var sjalvironisk sam inte for serios. Ehur det befinner sig mojligt att finn love villig Tinder, befinner sig det ej vad dom majoriteten konsument befinner si darborta forut. De vill ha det enastaende, odl var nagon som de kan ha det duktig tillsamman.

Interagerar – Det finns miljontals Tinder-anvandare sa forsvinn icke in i mangden. Nar ni kontaktar e, sag aldrig, aldrig ”Hej”. Varenda fangslande, las deras image samt skriv nagot i saken da villig do etta raderna. Varenda hastig ifall ni kan, hall det latt samt begynna icke bara med ”vill du haka pa?” eller nagot sadant som det ick kommer att funka.

Ju mer vedermoda du lagger villig din Tinder-profil, desto mer framgangsrik blir saken dar. Forsavit du ick ser ut saso Megan Fox eller od Hardy, kommer ni att tarva knega spant darfor att bli iogonenfallande. Betrakta det saso en penningplacering. Ju mer sysselsattning n lagger gallande Tinder, desto mer far ni ut av det.

seers cmp badge