2 fason att forvranga din placering villig Tinder

2 fason att forvranga din placering villig Tinder

Bruten annorlunda anledningar vill n mojligtvis fejka alternativ andra din placering kungen Tinder. Sakforhallande befinner si att ni spartanskt kan foreta det genom Tinders betalda prenumerationer samt somliga VPN- alternativ platsvaxlarappar. Detta inlagget berattar 2 anvandbara metoder darfor at hjalpa dig att lat forvranga din radande omrade pa Tinder och anpassa vilken stad du vill.

  • Del 1. forandra omrade gallande Tinder tillsammans Tinder Passport
  • Bit 2. Fake or Mock Location forut Tinder tillsamman AnyCoord
  • Fraktion 3. Vanliga fragor om hurda man forandrar lage gallande Tinder

Del 1. hurdan ni forandra din lage kungen Tinder tillsamman Tinder Passport

Tinder-appen har nagon premiumfunktion sasom heter Tinder Passport odla att du lat kan byta din omrade. Det ar nagon roll sasom erbjuds i Tinders betalprenumerationer. Tinder Passport later de antingen forska postum stan alternativt frigora en nal villig kartan darfor at botten upp pa saken da platsen. Det skanker dig ett latt metod att driva med platser pro Tinder odl flertal ganger du vill.

Postum att n kopt nago prenumeration far ni ledigt forvranga din plats i Tinder-appen. Oppna Tinder gallande din iPhone alternativ Android-telefon, press kungen din profilikon sam ga darefter at Installningar .

Sok reda villig Plats alternativet samt valj det. Genast kan n trycka pa Lagg till nagon fars for att kora en pur placering sam forandra placering mot saken dar.

Ni kan forvarva ett Tinder-premiumplan saso Tinder fordel, Tinder Gold alternativ Tinder Platinum for att ringa Tinder Passport-funktionen. undantagen att byta ut lage pa Tinder kan du regla opp andra fantastiska funktioner a Tinders premiumplaner. N kan till exempel hava obegransade gilla- sam bakatspolningar, mojligheten att avsanda meddelanden infor matchning samt mer. N kan utse ett plan saso n vill.

Del 2. Hur karl falska eller begabba platser forut Tinder tillsammans AnyCoord

Nar ni vill fejka din riktiga omrade pro Tinder kan ni samt fortroende kungen markli appar som forandrar placering. Har rekommenderar vi forte saken dar kraftfulla AnyCoord mot dej. Det kan rulla som e lattanvant GPS-platsspooferverktyg darfor at assistera dej att spartanskt omvaxla at do ultimata Tinder-platserna. Du inneha riktig att direkt valja var sasom helst i varlden och forandra din lage mot saken da. Postumt det kommer Tinder-appen att kanna ige din nya placering sam ge dig tillhorande uppmaningar.

  • Forvranga din placering pro Tinder kungen iPhone samt iPad.
  • Forvranga din GPS-plats mot vilken annan omrade n behover.
  • Stall in virtuella platser darfor at forbruka appar samt leka parti.
  • Maka placering med skilda hastigheter, fran 1m/s till 50m/s.

Denna Tinder-platsvaxlare astadkommer att du kan simulera din riktiga lage sam stalla in en virtuell gallande bade macintosh- sam Windows-datorer. N kan bege sig mot dess officiella webbplats samt installera saken da kostnadsfri.

Antrada Tinder platsspoofer appen samt klicka villig Avstamp torftig. Omedelbart plikt ni forbinda din iOS-enhet mot burken tillsammans en blixt-USB-kabel. Ni bor knacka fortroende pa/tillat villig din iPhone-skarm darfor att assist saken dar att fartfyllt bygga anslutningen.

Saken dar ger de fyra nyckelfunktioner for att andra din placering pa Tinder. Har kan ni valja forandra plats darfor att justera nago virtuell lage.

En sjokor visas villig skarmen och visar din nuvarande lage saso en borgerli prick. Narvarande kan ni obehindrat bogsera, zooma in eller zooma ut kartan darfor att kika ytterligar detaljer.

Nar ni vill stalla in nago virtuell omrade och forandra din Tinder-plats kan du pa rak arm namna malplatsen eller efterstrava postumt destinationen sam darnast klicka gallande betyga byta darfor at byta din Tinder-plats till saken da. Narvarand kan ni likasa valja cit eller omrade kungen kartan samt darpa begabba din placering stav Tinder.

Jamfort med andra appar stav platsvaxlare samt VPN-verktyg kan AnyCoord minsann simulera din plats sam atnjuta skilda appar, inberaknad Tinder, att kanna igen saken dar. Dessutom kan det donera de en balanserad anvandarupplevelse. Ni kommer ick att mota sakta webben, appkrascher, frysning, batteriuppvarmning samt andra bryderi.

Andel 3. Vanliga fragor ifall hurdan herre forandra lage gallande Tinder

Ja. Ni kan andra din omrade kungen Tinder genom att forbruka ett VPN. Det finns bra ifall VPN-verktyg saso erbjuds pa marknaden som havdar att dom kan assist dej att stalla in virtuella platser darfor at begagna appar eller agera lek. Do flesta fran de dar befinner sig dock inte palitliga samt kan ej ratt hjalpa dig att begabba platsen pa Tinder. For att fartfyllt hitta en brukbar VPN kan ni forsoka att bruka en av Surfshark, NordVPN, ProtonVPN samt AtlasVPN.

Ni borde donera Tinder-appen medgivande att ejakulera till din lage och forbruka saken da. Saso iOS-anvandare kan du skrida at appen Installningar, finna Tinder, utse placering och sedan utse alternativet Medan n anvander appen. Forsavitt du anvander Tinder villig nagon Android-telefon borde ni likasa flanera till Installningar, scrolla ner darfor at utse Appar sam darnast finn Tinder-appen. Tryck kungen Behorigheter, lage sam valj darpa enbart nar du anvander appen. Nar du forst installerar sam oppnar Tinder-appen borde n bidra saken dar tilltrade mo enhetens omrade.

Icke, det finns inte ett dyft specifikt valmojlighe pro dej att dolja din plats villig Tinder. Tinder-appen ar framst designad darfor at pricka folk i din omgivning. Forsavit du valjer att inaktivera platstjansterna kan n ick begagna appen kungen ratt satt.

Vill ni byta din nuvarande adress mo do basta Tinder-platserna? Postumt att innehava last det har inlagget kan ni fa par effektiva metoder darfor att andra din träffa vackra Slovenska kvinnor som vill ha män omrade kungen Tinder. Forsavitt ni inneha nagra forbattrin metod att simulera din lage i Tinder-appen, vanligen separera dem i kommentaren tillsammans andra lasare.

  • Hurda karl hanterar sam stanger av platstjanster gallande Android Hurdan stoppar jag uppsyn Android-telefon av att sparas? Hurdan stanger mig av platstjanster villig Google? Lar dig hurdan n inaktiverar platstjanster gallande din Android-enhet.
  • Hurda karl andrar, fejkad alternativt forvriden lage villig en Android-telefon Hur kan sjalv forandra grima Android-telefons placering? Hur forfalskar n lage for han villig ett Android? Lar dig hurda du forandrar alternativ forfalskar din plats gallande en Android-enhet.
  • Granska koordinater forut grimas lage samt dolj fran andra hurdan kanner til man sin exakta placering? Har befinner si forslag ifall att kontrollera platskoordinater genom Google Maps villig annorlunda enheter, sammanlagt tillsamman att fortiga autentisk omrade.

Aiseesoft AnyCoord kan mildra de att latt dolja, fejka alternativ forandra din GPS-plats at en annan omrade. Du kan mot sam med organisera ett transportabel fardvag om det behovs.

seers cmp badge