Att efterstrava och hitta andra singlar kungen Badoo

Att efterstrava och hitta andra singlar kungen Badoo

Badoo ar en modern dejtingtjanst som etablerades i London 2006 och den har kvar 400 miljoner registrerade medlemmar fran en hop lander. Hur massa av medlemmarna som ar aktiva eller som ar betalmedlemmar ar inte officiellt (tveklost jatte- mindre an antalet registrerade), men det ar helt molnfritt bra aktivitet pa sidan.

Badoo kostnadsfri in registrering

Nar du blir gratis medlem gallande Badoo, kan du skapa ett konto gallande tvenne satt: Antingen anvander du ditt Facebook, Google eller Msn-konto, eller sa fyller du i ett formular med falt for namn, e-postadress, fodelsedata, stad och kon.

Oavsett vilket fran alternativen du valjer, far du kora ett Badoo-anvandarnamn, sa ditt Facebook-anvandarnamn kommer ej att figurera pa sidan. Ehuru Facebook ar vanligast bland de tre, kommer vi utga fran att Facebook anvands, men proceduren ar i princip identisk ifall du anvander ett Google- eller Msn-konto.

Fordelen med att kora Facebook-alternativiet, ar du inte behover foda in anvandarnamn och losenord vid varje inloggning. Ar du redan inloggad kungen Facebook och klickar pa en bristande kungen Badoos hemsida, sa loggas du in automatiskt. Ar du inte inloggad gallande Facebook visas Facebooks inlogningsruta i ett popup-fonster, och sa flinkt du loggat in gallande Facebook loggas du aven in kungen Badoo.

Badoos webbsida har huvudsakligen par funktioner forut att hitta andra medlemmar: folk i narheten och encounters. Folk i narheten motsvarar sokfunktionen gallande andra dejtingsidor, medans encounters – som beskrivs nedanfor – fungerar helt olik.

Sokfunktionen: Folk i narheten

Folk i narheten visar en bladdringsbar sida med bilder, anvandarnamn, onlinestatus och intressen gallande andra medlemmar i narheten. Det gar att filtrera listan efter kriterier sasom: kilometerantal ifran dig, alder, intressen, onlinestatus, om de ar nya medlemmar, om de vill dejta, ifall de vill chatta, om de vill pricka nya vanner. Det mer avancerade sokfiltret later dig stalla in mer specifika sokkriterier sasom: kroppsliga egenskaper, baby och utbildningsniva. Jomenvisst kommer profiler som ar placerade hogt upp i listan att lite fler besokare. Forut 100 Badoo-credits gar det att lite sin profil placerad i bra pa listan.

Nar du klickar gallande en bild kommer du till personens profilsida. Arme finns fotoalbumet (kan omfatta videos), profiltexten och information om personens intressen, sexualitet, tobaks- och alkoholvanor.

Pa profilsidan kan du valja att bifoga anvandaren som en favorit, och har finns dessutom olika val forut att kontakta eller visa intresse for personen. Torsk kungen hur positiv du vill besta kan du: markera att du vill samlas, igangsattning upp en chat eller valja det en aning mjukare alternativet, att avsanda en fallenhet.

Profilsidan visar tillika hur flertal besokare profilen haft den aktuella dagen och manaden, och arme visas aven vilka utmarkelser personen fatt. Badoos utmarkelser baseras gallande din aktivitet gallande sidan och kungen hur andra personer reagerat kungen din dejtingprofil. Har ar nagra exempel pa utmarkelser som gar att atnjuta:

  • en fran de mest aktiva personerna denna vecka
  • en av de mest aktiva pa Encounters denna vecka
  • en av de mest krasna personerna denna vecka
  • en fran de hetaste personerna denna vecka
  • en fran de mest gillade personerna denna vecka

Badoo Encouters

Badoo encounters ar en funktion for att fartfyllt vanda sida igenom dejtingprofiler som befinner sig i narheten, och fungerar sa arme. I mitten gallande sidan visas en bild, alder och stan kungen en annan medlem. Ovanfor bilden visas texten Vill du traffa henne? och tre knappar med texterna jada, nog och tyvarr. Nar du valt ett fran alternativen visas nasta bild/dejtingprofil.

Om du svarat ”ja” pa en bild, och den personen samt har svarat ”ja” kungen din bild, poppar det upp ett bud och personen visas som en matchning i sidomenyn.

Nar du bladdar bland dejtingprofiler eller anvander encounters, kan du alltid se en bild pa de andra medlemmarna, men forut att kika all deras bilder tvungen du ha laddat upp minst tre bilder pa dig personligen.

Badoo design och granssnitt

Nagot som utmarker Badoo, ar att den ar valdesignad och forsiktig att forbruka. Det ar uppenbart att skaparna har lagt ofta fokus pa att skapa en sida som anvandarna ska lara sig att alska fort. Den enkla, foradla designen gor sidan bade lattnavigerad och rolig att hantera. Detta gor att anvandarna kan fokusera kungen det som ar angelaget: att motas andra personer.

Vi har inte testat Badoos mobilapp, sa vi kan inte saga oss om hur anvandarvanlig den ar. Men det vore markligt ifall Badoo-appen inte ocksa holl paverkad rang.

Badoos mobilapp forut iPhone & Android

Tillika ifall manga fran Badoos medlemmar anvander webbsidan, ar det kanske annu fler som anvander Badoos dejtingapp. Badoos freemiumapp finns allman for iPhone (Badoo pro iPhone) och Android (Badoo pro Android), och innehaller synonym funktioner som webbsidan, men i och med en smartphone standigt uppdaterar din position, blir det enklare att hitta folk i narheten.

Som redan namts inneha vi inte testat Badoo-appen annu, men vi skulle bli ofta forvanade ifall den inte haller paverkad kvalitet. Webbsidan visar att Badoo tagit anvandarupplevelsen gallande storsta allvar, och har man, som i Badoos fall, redan funktionerna fardiga, koper apputveckling mest ifall att skapa en anvandarvanlig alster.

Ovriga funktioner

Utover de funktioner som beskrivits oerfaren, har Badoo manga mindre funktioner. En funktion later dig gradera och kommentera andra medlemmars bilder. Du kan samt kika vilka omdome dina egna bilder fatt och vilka anvandare som satt betygen. Liksom gallande de flesta andra dejtingsajter gar det att skymma konsument sa att de ej kan kontakta dig – skont ifall du ar donna och bombarderas av meddelanden fran personer som du ej ar intresserad av.

Vill du bli betalmedlem pa Badoo finns det par val. Antingen uppgraderar du ditt konto sa att du far ”Super Powers”, som galler under en speciell tidsperiod. Eller sa handlar du Credits som ar en slags valuta, som du kan begagna gallande sajten. Sa klart gar det att ha bagge samtidigt. Det gar att avlona med med smavaxt, Paypal eller mobilen och sjalva betalningsprocessen fungerar smidigt.

Bli osynlig med ”Badoo Super Powers”

Badoo Super Powers ar en avgiftsbelagd tillaggsfunktion som ger dig extra ”krafter” och fler installningsmojligheter. Du kan till foredome bli osynlig, sa att andra ej kan kika att du besokt deras profiler. Du kan tillika kika vilka som lagt till dig som favorit, och vilka som ar intresserade fran din profil. Med Super Powers kan du ocksa justera profilen, genom att valja bland flertal profilteman.

Badoo Credits

Utover Super Powers gar det att forvarva Credits. Badoos Credits fungerar som Badoos egna valuta och kan anvandas pro att gora affar till funktionalitet. Det mesta man kan kopa koper ifall att gora den egna dejtingprofilen mer synlig. Till exempel kostar det 100 credits att ringa sin dejtingprofil placerad i max gallande sokresultaten. Synonym pris galler ifall man vill ringa sin bild visad oftare i Encounters. Det kostar samt 100 credits att ringa sin bild placerad i en rullande bildlista som datum Bogota kvinnor i USA visas maximal upp gallande allihopa sidor.

seers cmp badge