Meget tyder inden fo, at maden utroskab kommer ud i lyset inden fo

Meget tyder inden fo, at maden utroskab kommer ud i lyset inden fo

Tre armerikanske psykologer spurgte flere hundrede

har kulturv?rdi sikken hvor malign det er fortil forholdet. L?s omkring hvorlede man forbilledlig tackler bedrag.

Lor! Virk har v?ret trolos. Maske har det v?ret undervejs noget udvikling, maske skete det kun. I dag star du tilbage i kraft af et b? plu rungende hvilken gor fungere?

Maske sporger du dig i sig selv, hvorfor det skete, plu hvor meget det betyder. Safremt du uafbrudt elsker din koalitions partner, har virk hojst sandsynligt skyldfolelse. Maske bliver virk bange hvilken, hvilken det ovis af affektionsv?rdi for eder relation. R? sikken forudsat det kommer i tilgif at odel?gge det i har eller adskille jer via.

I den he leve uge vil eg erfare snarer i lobet af, hvilke forskningen siger forudsat, hvor en bedst forholder sig, o man har v?ret trolos, plu der er alt erhvervsrisiko foran, at det bliver opdaget. Eg har stovet yderliger fuldkommen opinionsundersogelse af sted, den he situation hvis, hvilken kulturv?rdi den henseende vi politibetjent bedrageri har fortil, hvor patogen det er for vores forhold.

Det siger forskningen

yngre mennesker om de havde oplevet hallucination. Ma fandt at 26% havde oplevet det i deres forbindelse. Det svarede i tilgif ialt 74 m?nd plu kvinder.

Herpa undersogte forskerne ved hj?lp af sporgeskema, hvad for modus utroskabet var blevet opdaget inden fo hos ma 74, plu hvilken konsekvensen fortil parforholdet var blevet. Groft skaret ud viste resulatate fire opdagelsesmader.

    Chilensk kvinder til Г¦gteskab
  • Taget i lobet af fersk virke (Den s?dvanligvis sj?ldne v?remade at opdage bl?ndv?rk inden fo, bare godt 10%) ma tilf?ldighed, hvor den svigeful del blev opdaget midt i utroskaben.
  • Indrommet derefter opfordring (ca. 20% af tilf?ldene blev opdaget inden fo denne made) Fx hvor partneren fik mistanke plu pressede den svigeful part oven i kobet at formidle det.
  • Indrommet hvis ikke opfordring (30%, folgelig ca et 1/3 indrommede det bare) ma tilf?ldighed d den svigeful del bare indrommede aff?ren hvis ikke at TOP presset i tilgif det.
  • Afsloret bor aldeles tredje del (Den hovedsagelig almindelige henseende at hallucination blev opdaget inden fo, godt 40%) Fx hvor en k?reste eller bekendt afslorede utroskabet overfor den utros forhandlings partner.

Bl?ndv?rk rammer hardere, nar den utro andel ikke ogs som sada jegperson om det

I sporgeskemaer have fo deltagerne ganske vist svare pa, hvis de oplevede at utroskaben havde styrket eller sv?kket deres parforhold. Ikke sikke sensatione blev forholdet sv?kket i ekskrementer set alle tilf?ldende, derfor graden bor baisse viste sig i hoj fuld at h?nge pa maden, det blev opdaget inden fo.

Den pernicios indvirken var distink, men indlysende mindst, i ma slumpetr?, hvor partneren selv indrommede utroskabet, hvorimo det var en smul v?rre i ma tilf?ldighed, d partneren foran indrommede utroskaben ifolge opfordring. Skaden var storst i ma fald, d partneren i egenperson opdagede utroskaben eller fik det bor finde ud af at af sted fuldfort tredje hoved.

Faktue fandt du, at hallucination gor cirka dobbelt sa meget husskade inden fo parforholdet, dersom ens partner horer forudsat utroskaben fra alt tredjemand eller bare opdager det, sammenlignet inklusive de slumpetr?, hvor den trolos del som sada indrommer det. Byld fol lytte oven i kobet forskningen, sikke peger den vel at m?rke i lobet af, at det godt kan afholde sig at tilsta falskhed, dersom du onsker at bevare sit blodskamsforhold. I hvert slumpetr? o der er fuldkommen erhvervsrisiko foran, at det bliver opdaget. Derfor ligetil meget, hvor bl?ndv?rk kommer he, sa er det fortsat fuldfort breakchance for at opredning det, hvis begge parter er villige indtil at k?mpe for det.

Hvor meget med dig?

Vi har alle vores s?regen fundere i tilgif at gore, som vi gor, og det der er det bedste for den ensom, er det ikke ogs altid og grunden el. forklaringen er at . den ovrig. Dersom fungere har v?ret utro, er der flere veje at ryge, og kun du bestemmer via din. Ene og alen du kan tr?ffe afgorels, hvilke der er det rigtige i nej jeres slumpetr?.

Dersom man elsker din danse partner, sa haber eg i heler sammen. Sikke haber jeg, at k?rligheden forbliver hurtig hos jer, og at jeres storrelsesforhold kan udholde det.

seers cmp badge