Det befinner sig tva foremal sasom befinner si varda att marka narvarande

Det befinner sig tva foremal sasom befinner si varda att marka narvarande

Nar du till slu ar klar tillsammans personlighetstestet blir ni ombedd om att fylla opp nago profilbild, samt att styrka din mejladress. Forut det etta ar det ick ett begaran att ladda op en ikon, men vi rekommenderar strongt att du astadkomme det.

Det befinner si allmant Honduran kvinnor Г¤r underbara kant inom dejtingvarlden att nyttjare saso ager laddat opp en ikon (garna atskilliga bilder) inneha storre chans darfor at lite matchningar. Den andra saken sasom ar vard att notera ager att gora med e-postverifieringen.

Vi holl pa att febrilt soka oss genom inkorgen darfor at lokalisera mejlet av Elitsinglar, men darnast slog det oss: nog hade mejlet hamnat mirake ”reklam” alternativt nago annan mapp i Gmail. Dar hittade vi det dock heller ick. Det var framst nar vi sokte i ”all e-post” som mejlet abrupt dok opp.

Inne pa plattformen

Nar personlighetstest, mojli bilduppladdning sam mejlverifieringen ar beredd kommer n in kungen Elitsinglars perron. Narvarande kan du antrada tillsammans att repliker sju fragor (skriftligen) for att befasta dej nago mer felfri partnermatchning.

Ni tillat exempelvis fragan ifall baksida av underben saso befinner si angelaget for dej i e kondition och vad ni skulle onska de ifall ni fick nagon hopp sasom promenerar i uppfyllelse. N tvingas icke besvara dessa fragor, skada ju mer dejtingsajten vet forsavit dej, desto lattare blir det att pass dej tillsammans riktig medspelare.

Nar do sju fragorna befinner si avklarade kommer herre in pa ens personliga sida villig plattformen. Narvarande kan man se meddelanden langst upp, partnerforslag (baserat gallande den information saso hane fyllt i, bland ovrig i personlighetstestet), profilbesok aven en sarskild kategori dar det dyker upp nagon image saso herre antingen kan sukta efter eller avsla.

Det paminner lite om Tinder och vi tyckte att det varje lajbans att dom har tagit med nago dylik roll gallande dejtingplattformen. Samtliga alskar ju att swajpa en aning!

Sjalva layouten befinner si alldaglig och intuitiv. Det kanns finemang nar man befinner sig inomhus gallande Elitsinglar. Man blir exempelvis inte bombarderad bruten annonsering eller allt overdrive sasom hander villig skarmen medan.

Grej och ting ager ett lagmalt hastighet, samt hane hittar de valmojligheter som hane forvantar sig kungen ett dejtingsajt, varken gansk.

Det befinner si vart att notera att det finns ett fraktion funktioner sasom kraver att karl ager betalningsversionen itu Elitsinglar, bland ovrig att langa meddelanden.

Det har befinner si ju en nodvandig rol pa en dejtingsida av dett slaget, och det skulle befinna marigt att ejakulera e vartha ifall karl ej kan kommunicera tillsamman andra personer.

Vi rekommenderar eftersom man skaffar sig en betalabonnemang ifall man ar seriosa tillsamman att pricka e villig Elitsinglar. Vi ska omedelbart ta oss ett narmare glimt kungen dom olika prenumerationerna.

Premium-prenumeration

Man kan kora emella tre olika Premium-prenumerationer hos Elitsinglar. Den forsta ager nago bindningstid villig tre manader och inkluderar enar intelligensmatchning samt obegransad samfardsel.

Det ha kostar 449 kr. i manaden. Saken dar andra prenumerationen inneha nagon bindningstid villig 12 manader sam inkluderar samtliga funktioner. Bland ovrig kan hane betrakta allihopa bilder, atnjuta bekraftelser kungen meddelanden samt darutover se vem saso har besokt ens image.

Denna prenumeration anges saso medlemsfavorit samt kostar 159 kr. per manad. Den tredje prenumerationen erbjuder likadan funktioner som medlemsfavoriten, skada ager enkom nago bindningstid villig 6 manader. Denna prenumeration kostar 269 kr. i manaden.

Elitsinglar jamfort tillsammans andra dejtingsajter

Det finns fler an bara en dejtingsajt i Sverige, sam darfor vore nago utvardering ej fullfjadrad om vi inte samt jamfor dejtingsajten tillsammans andra aktorer kungen marknaden. Elitsinglar befinner sig alltsa enbart en fraktio nagon avsevart storre handelsplats saso innehaller ytterligare ann 30 skilda duktig dejtingsajter.

seers cmp badge