“10 orsaker mo att Happn ar battre an andra datingappar”

“10 orsaker mo att Happn ar battre an andra datingappar”

Dejtingapparna besitta de senaste aren fightats om dejtingsugna singlar, och aven om konkurrenterna fick nagra ars forsprang inneha Happn gallande senaste tiden gatt fran tydlighet mot tydlighe.

1) Det finns ingen ”Like”-grans Rubriken talar sitt klara knaste. Happn erbjuder mo skiljaktighet fran andra motsvarighet datingappar en obegransat depa med likes saso n kan utbilda omkring dig.

Charms ar ja en absolut valfri kostnad, andock det kan adekvat befinna vart det

2) Happn visar folks i din direkta nejd p exempelvis Tinder visas n e sortiment fran singlar i ett sarskild radie, standardinstallningen tendera besta kungen runt 50 km. Det ar ej supernara, samt faller du fo nagon fem mil bort ar det nago otvetydig obekvamlighet. Tank endas att anpassa med ett manniska saso bor nago cirka 45 minuter lang bilresa da? Forestall dej enar att ni endas passa tillsamman manniskor i din direkta narhet. Strosar n pa Soder i Stockholm finns ingen risk att matchas tillsamman nagon i Sodertalje, till foredome (ingen iaktta skal stupa over Sodertalje). Happn ordnar det sa fiffigt att du bara passa med medborgare i din omedelbara narhet.

3) n mast icke fanga jobbiga faststalland pa Happn visas all personer ni ledning dej i narheten fran i e slags kronologiskt ordnat rutnat. Du tvingas darfor icke plocka e direkt beslut ifall nagon manniska for att forma kolla o det finns nagon battre lange fram.

4) du gar mot i andra ord stallen Fordelarna tillsamman saken da geografiska narheten ar inte bara bekvamlighet i form fran frak; https://lovingwomen.org/sv/blog/spanska-datingsajter/ passa du tillsamman nagon i narheten bruten dar ni bor, lever samt verkar ar chanserna stora att er har skapligt identiska intressen sam tycker om identisk kafeer och barer. Supersmidigt!

5) Dina likes forsvinner ick Happn inneha ordnat det sa att allas profiler ligger over i det forr namnda rutnatet, dartill postumt att du likeat nagon. Du kan alltid aterbesoka personens image och plocka en extra glutt pa bilderna.

6) Du kan kika vilken musik do lyssnar konungen Det finns formodligen ej overdrivet flertal pro pa dodsmetal-fans som blivit forbund tillsamman konsertpianister, aven om man inte nodvandigtvis behover tillverka ackurat dito musiksmak forut att dejta. Happn tillater Spotify-anvandare att anknyta vi sina konton plotslig Happn-profil, vilket gor att herre forutom att blanga pa bilder och lasa en fotografi biografisk skrift tillika kan spana vilken ganska itu musik personen lyssnar pa. En utmarkt forfarande att undkomma saken da dar jobbiga insikten: ”Jaha, ni lyssnar pa Marcus & Martinus...?”

7) Du fader stadse en andra mojlighet Allt for vanligtvis hander det att du star missmodig i tunnelbanan, sitter p bussen, gar forbi nagon gallande stad eller obehagligt stirrar gallande nagon pa ett uteservering forut att du finner personen sexig. Er eventuellt fader ogonkontakt nagon fotografi ogonblick, skad endast ett person med gudomligt sjalvfortroende skulle faktisk ga fram och initiera samspraka i dom situationerna. Chansen att uppfattas som sinnessjuk, atminstone arme i Sverige, ar overhangande biff. Happn ger de nagon andra tillfalle att infora kontakten n icke riktig vagade alstra face to face.

8) Du rankas ick efter utseende Happn age lost det sa att rankningsystemet ar geobaserat, istallet for postum hurdan manga saso aktivt intresserat sig forut dig. Det ar frascht objektivt e mindre ytligt rankingsystem, som framfor a yttre baseras gallande intressen och geografisk placering.

Skada det underlattar sjalvklart ifall hane mo egenartad del lyssnar pa likadan typ fran musik

9) Happn ar mer oskyldigt Happn aga en mer oskyldig aura, dar tanken ar att manniskor amna klara av ta forbindelse med nagon dom sett och fattat arom pro p city.

10) Det ar kostnadsfri Happn ar fullkomligt kostnadsfri att kopa. Saken dar sluta gangen n minsann ens har mojligheten att erlagga akt nagot inuti appen ar om ni vill kopa e forpacknin tillsammans charms. Det innebar att nar du klickar gallande ”charm” gallande ett person farsa do nagon omgaende notifikation forsavit att n ar intresserad.

seers cmp badge