Tinder Out Of Likes – hurdan hane tillats ytterligare

Tinder Out Of Likes – hurdan hane tillats ytterligare

Natdejtingappar tar ovanfor, sam i enlighet med Pew Research karna okar antalet manniskor sasom hittar sin dejtingpartner gallande internet bestandig. Forsavitt n ager e smans i sjalsfrandeuppdraget genast. Fordarva denna metod ager likasa forsvinna granser.

Forsavit er anvander Tinder darfor at anpassa tillsammans vissa profiler kommer appen postum nagon tidrym att larma dej forsavit att d ”har fardig gallande likes”. Las framat for att dirigera dej mer forsavitt Tinder-liket samt dess granser.

Hurdan ar nago Tinder ”som”?

Tinders ”Gilla” befinner si i karnpunkt detsamma saso e svep-hoger-gest. Forsavitt nagon viss Tinder-profil fangar din observan, sveper n at moderat hagad saken dar, sam forsavit den anvandaren astadkomme detsamma med din imag kommer n att ”matcha”. Nar er sannolikt passa kommer du att hantera sms:a varandra sam leda tillbringare forbattring.

Appen anvander sokparametrar sasom du staller in saso alder, kon ocksa stracka akt att forteckning ett mangd profiler i ditt appflode. Antalet profiler sasom kommer att visas beror aven pa Tinders specifika algoritm.

Saken dar narvarande algoritmen beraknar din profils deltagand igeno att iaktt hu manga anvandare sasom sveper at modera pa din imag sam hurda gang pa gang du gor identiska. Dom saso ick ”gillar” va framtoning saso visas i flodet kommer sallskap storsta probabilite att aga nago forbattrin Tinder-narvaro ann do standiga ”hogersviparna”.

Nar ni sveper at vanster gallande en imag betyder det att n ej ar hagad. Det finns likasa nago grans pro Tinder ”ogillar”, skad det befinner sig icke ens i narheten fran antalet ”gillar”. I eftertradande parti kommer vi att konversera mer forsavit dessa granser.

Va a gransen forut mina likes?

Nar Tinder lanserades stang ett gangen fanns det ingen grans fo va n diggar sam ick gillar kungen ditt flode. Givetvis, nar appen blev mer hett, orsakade det ager atskilliga besvar. Sa till nago inledning bestamde do sig darfor att begransa antalet likes mirake en 12-timmarsperiod. At nago inledning varje detta gap 120.

Numer ar numret inte officiell, skada do uppg att det genomsnittliga antalet likes befinner sig ganska 100. Det ha mang befinner si ick fastsatt samt det kan ocksa framkalla garna din Tinder-algoritm. Till exempel, forsavit n gillade majoritet profiler mirake do foregaende dagarna, kan ni innehava fortfarand mindre annu femti.

gifta sig med en kazakh dam

Statistiskt sett besitta manliga anvandare jatte- farre likes nedanfor nagon 12-timmarsperiod annu kvinn – omkring 50. Skad aterigen, det varierar bundenhet pa din unika profilalgoritm.

Nar ni nar gilla-gransen kommer appen att beratta dej att ni ick kan fortsatta svep igeno Tinder-flodet. Timern kommer att visas dartill raknar ne tills ditt strom uppdateras, och darnast befinner si du ambitiost att resa.

Kan er ok like-gransen?

Allmant finns det endas en satt att oka din like-grans pa Tinder. Sa strax appen meddelar dej att d age fardig kungen likes, kommer saken da att offerer di ett mojlighet att uppfatta de forut Tinder Plus val Tinder Gold. Dessa versioner av Tinder skanker dej obegransade likes.

Ovrigt annu det kan n finn markli tredjepartsalternativ saso erbjuder dej att accelerera din like-grans fo nagon mer overkomlig fullbordande, alternativt till sam tillsamman fria. Dessa appar rekommenderas emellertid inte, sam forsavit n ej ar latt kan hackare gor datastold valmojlighet avsanda vadlig varden tillsamman sin app.

Tinder introducerade aven nago bra Like-funktion, sasom inte okar gransen, andock kan forstora dina chanser. Det betyder att personen ick behover oduglig up mattlig forst for att acklimatisera dej. Forsavitt du uppskattar en imag, slang in ett ”superlike” sam saken dar anvandaren kommer att se e bla asterisk gallande din profil nar saken dar dyker op i deras nyhetsflode. Pa odl metod kommer do bums att klara av att do kan forma tillsammans dom, vilket kan ge de nagon fordel tillsamman obeslutsamma anvandare.

Befinner si det vart att avlona for obegransade likes?

Nyttan fran att erlagga forut obegransade likes beror kungen hurdan d tittar konungen appen. Forsavit n anse att det befinner si lyckligt att botten up mot vanster aven mattligt aven d formodligen mot sam tillsamman befinner si avhangig att bladdra vi profiler, befinner si det bra att bekosta for noje.

Skad ifall n tror att n kommer att ha fler chanser att pass efterso att n kan botten up mer, kommer n nog att bliv snopen. Kanske finns det nago tavlan i saken dar lona adderand hogen av anvandare, skada det kommer nej att hjalpa din profil att bliva mer efterfragad.

Det forbattring sattet att forfina statistiken ar att tjanstgora sallskap din imag. Att bega din imag mer intressant samt folja ”reglerna” darfor att battra din profils medkansla kan donera dig battre resultat. Ibland befinner sig vagen att trad att sukta efter mindre istallet forut mer.

Fortsatt svepa

Forsavit ni besitta slut hagad Tinder-gilla-markeringar borde er nix oro do for det. Ratta din image f, svalka dej odl tillats n e nytt forsok. Forsavit du uteslutande langtar kanslan itu att oduglig up samt pass tillsamman andra anvandar, bord du overvaga att subskriber pa Tinder Plus alternativt Gold.

Hurda ideligen justera n pa Tinder? Skulle du forvarva nagon fordel- eller Gold-version akte ytterligar likes? Dela din asikt i kommentarsfaltet nedan.

seers cmp badge