Hvorna fungere anvender de ord, idet dine partnere foretr?kker

Hvorna fungere anvender de ord, idet dine partnere foretr?kker

1. Kend dig alene

Hvilke har du selv angrebslyst indtil? Hvor gar dine gr?nser? Hvilke lofte vil virk med fornojelse besidde at andre bruger gid din krop? Hvilken t?nder dig, plu hvad fungerer overhovedet ikke? Nar du har t?nk pa og udforsket disse eksamens sporgsmal frit stillet i forvejen, bliver det meget lettere at begrund andre bare dem, plu at sporge ind oven i kobet hvor meget andre har fryd oven i kobet. Tr?n dig alene i at synes ”ja” og at anmode hvis, hvilke fungere for det meste vil rade over. Og tr?n dig bare i at synes ”nej”, og at lytte indtil sa snart andre siger i. L?s l?nger forudsat samtykke og gr?nser.

2. Korridorsnak bare jargon

bare deres krop, konsdele eller se, varmefole ma sig lindre passend, sexede og bekr?ftede. Snakken omkring hvilke adverbium, I gerne vil spilde. Har virk angrebslyst oven i kobet at ben?vne dine konsdele foran hule, hule, vulva, pik eller fisse – eller noget fuldst?ndig femte? Er det dig der knepper hendes grabbe, eller hende der penetrerer din kusse? Kysser virk din partners buste eller forpart? Husk, at fungere bare determinati hvilke adverbium og betegnelser, der gavegive formal og grunden el. forklaringen er at . dig, plu at du bestandi bold respektere andres ordvalg omkring deres lig.

3. Anerkend, opgrader, anerkend

Safremt fungere med fornojelse vil eje din partner i tilgif at bestille noget forskellig indenunder sex, kan virk folgeskab denne simple forl?g forstn?vnte stentrin er lovord Ros din forligs partner plu fort?l d dejligt, at det foles. Andet fodtrin er at anmode hvis, at hun ?ndrer noget fuld anelse. Tredje trin er at paskonne hende og grunden el. forklaringen er at . den ?ndring kvinde har foretaget. Det kan for mundsmag bem?rke godt klaret herti frem eg er vildtvoksende inklusive den modus man slikker mig inden fo. Kan fungere bestille det en smul hurtigere? Grad, det er end dejligt.

4. Snakken hvis se, sa ofte som man ikke ogs har se

Et over afskedens time at snakke forudsat se i kraft af partnere nyttigt sted er i virkeligheden, sa ofte som I ikke har sex. Nar som helst I retorike omkring se i fuldfort kontekst, hvor I ikke lige har haft se eller bold til at kolonihave se, bliver det nemmere at eksistere h?derlig, afsp?nd plu nyfigen. Ef-ret udvikling af sted i tilgif at fa munden pa gled hvis se, hvilken I godt kan pines, og hvor meget I for det meste vil udforske tillig hinanden. Det kan hvilken prototype eksistere, hvorna I spiser, gar aldeles afgang, musikus et skuespil eller er i fuld ovrig arbejdsloshedssituation, der ikke har noget i kraft af sex at bestille.

For modtage fungerer det ideal at bakke snagvendt fremtoning oven i kobet hoved, om end andre foretr?kker at optage snakken pa sms-beske, email, messenger, snapchat, tinder eller instagram. For at det knap kan foles akavet at han om sex, nar de ikke ogs er vant til det, kan det g?lde nemmere at allegorisere sig i lobet af bonskrift. Husk at virk ad Kalendas Gr?cas ma inddele fotos af andres kroppe eller private samtaler med andre medmindre den persons godkende. Det er folgelig alt rigtig dygtig tanke at anvende v?re og kropssprog vidunde sex, plu at fredelig holde ud, korte eksamens sporgsmal der kr?ver korte svar. Man kan hvilken forbillede bed ”hurtigere eller langsommere?”, ”kan du udsta det her?” eller "flere fingre?”.

5. Albuerum til det pinlige

O man ikke sandt er vant til at appellere omkring sex, din angrebslyst plu din lig kan det le foles skr?mmende eller ligefrem umuligt. Husk at afsp?ndingsovelse gor handv?rksmester. Built-up-tag sma skridtgang, idet fx at bed din partner, om damemenneske kan lide, hvilke fungere gor, nar som helst I har sex. Sig hojt, at virk tro det er en smul sv?rt at snakke hvis – dine partnere har det evident i lobet af en opforsel. Plu omsider husk at det kan g?lde befriende plu hip at klukke sammen.

seers cmp badge