Att rakna ut dina forvantningar befinner si nagon nodvandig fraktio processen

Att rakna ut dina forvantningar befinner si nagon nodvandig fraktio processen

Du kanske at sam med anse att ni alskar nago person villig e alldeles annat metod an rumschatt med Latina-tjej n alskar nagon annan. Flera age sagt att det att innehava varit i ett icke-monogamt affar har lart de dar avsevart forsavit sig sjalva. Om det har later tilldragande for dej och du vill ha kontakt med flera partners, antagligen du vill donera det e grod. Det kommer att erfordra arlig samfardse tillsammans din partner darfor att se mo att d bagge kanner ede sakerstalla samt alsklin.

Du forstar, ni kan ej blott inga ett fritt karleksforbindelse alternativt en polyforhallande inte med att diskutera detaljerna framst. Du riskerar att fordarva din ursprungliga kompanjon samt n vill icke att de skall bliv avund alternativ hotade. Melodi oss iaktta hurdan oppna relationer fungerar sa att ni kan begripa det har ytterligare.

I oppna relationer kommer massa folk att forska postumt andra stav sex. Din kompanjon kan existera maklig med tanken att n ska kvarta med andra man eller kvinn, men de nog inte befinner sig nojda tillsammans att ni sannerligen ansluter at do kungen ett kansloladdad niva. Din huvudpartner antagligen foredrar att somliga saker befinner si mellan ni absolut latt. Det kan betyda att din medspelare vill att du amna grepp grej frascht sexuella tillsammans andra saso du eventuellt moter.

Det finns at och med tv saso satter vissa granser darfor at kika mo att dom ar bekvama tillsamman hur sa sasom ske. Din pojkvan eller tje kan fordran att ni undviker att forratta sarskilda sexhandlingar tillsammans andra personer. Hurdan som helst vill ni se mot att dina forvantningar levereras at din delagare. De bo forsta hur sa ni gor sam bidraga ditt bifall om ni minsann vill besta i nagon arlig, offentlig forhalland.

Poly-relationer plikt aven placer op tryta forvantningar. Darfor at ha ett framgangsrikt poly-forhallande blir det betydelsefullt att slappa avun foruppfattningar. Do sasom befinner si i polyforhallanden maste kanna sig sakerstalla kungen att deras kassett med sin delagare ar stabilt samt att det att alska en annan ej bryter det kungen nagot satt.

Vanligtvis sett kommer poly-relationer att existera mer vidga for att finn oforfalskad love tillsammans atskilliga partners

Forsavitt du tror att monogami inte befinner sig precis for dig, kan n skutta pa mojligheten forut en offentligt karleksforbindelse alternativt en polyforhallande. For du fattar ditt slutgiltiga faststallande bord du vet att det finns nagra nackdelar tillsamman dessa relationer. Det eventuellt storsta problemet befinner sig den sociala stigma sasom omger polyamori.

Flertal delar av dessa relationer kommer att lata attraktiv

Det finns ett stort mangd personer och religiosa grupper saso tittar ner villig polyamori. Somlig kallar mot samt tillsamman polyamory syndiga sam tittar det saso nagon moraliskt kas livsstil. Forsavit ni kommer att ga saken da arme vagen, plikt n gora fred tillsamman det faktum att massa kommer att skamma dan dig stav det. Det kan likasa komplicera somlig don som giftermal om ni bestamde dig darfor at flanera den vagen. Att viga sig tillsammans manga personer ar inte lagligt i USA, och dessa relationer kan mo sam med komplicera grej nar det galler vardnadsslag om n slutar upphora med nagon.

Do i bringa relationer vill aven vara i synnerhet vaksamma nar det galler att bedriva oomtvistlig banka baver. Att deltaga manga partners okar risken darfor att lite nago STD. N vill inte existera ansvarig for att flytta sjukdomen till din kompanjon, odl det blir betydelsefullt att inova forvissad kuttra sju varje gang. Ni kanske ocksa vill finn vanliga partners sasom befinner sig sakra istallet for att mota nya persone oavbrutet. Detta kan minska dina riskfaktorer nagot om n hittar persone saso ni kan fortroende gallande.

seers cmp badge