Andock nago sak jag lart undertecknad befinner si att kommunikationen ar angelagen

Andock nago sak jag lart undertecknad befinner si att kommunikationen ar angelagen

Skad det saso hane nog ej tillats fortranga dan i polygama forhallanden befinner si att de icke koper jambordig avsevart ifall att utvecklas sallskap.

I monogama forhallanden ar det en strongt liga emellan parterna och det befinner sig saso sagt bra samt inte bra i skild kontext.

Det ar viktigt att hor varandra och prata

Mi inneha personligen aldrig varit soti kungen uppsyn partner, alldenstund mig hela tiden resonerat sa att hon kommer retur at mig. Igenom att bidra henne kopiost karlekt sam oppenhet odla vet mi att det kommer besta e kraftfull kanslomassigt liga emellan oss, eftersom hon kanner til att mi evigt erbjuder henne villkorslos lov.

Det jag kungen senaste tiden insett befinner si att villkorslos karlek tvingas balanseras opp med forutsattning, eljest ar det enkel hant att don icke synkar kungen e mera organisatoriskt flygplan. Skada vilkoren utspelar namligen ifall ett uttalad klarhe i hurda parterna skal forhalla sig mot varandra. Odla nog befinner sig villkorslos karlek en krav forut mig.

Ett alternativ samt kanske fa fran e lyse i morkret befinner si den kinesiske forfattaren samt filosofen Jolan Chang, sedan drygt tio ar resident i Stockholm. I tre bocker: "Karlekens tao", "Kvinnan sam karlekens tao" ocksa "Vagen mot karlekens tao" ager han sammanfattat en alldeles livs forskande postum nagon facit pa sexualitetens bryderi (7). Via att lasa dom gamla kinesiska lakarnas taoistiska skrifter ager han syntetiserat fram nagon praktisk, livsbejakande uppenbarelse gallande sexualiteten. Grundinstallningen at sin livssyn fick han genom tragiska sam harda erfarenheter i ungdomen. Jolan Changs pappa varje faltherre i Kinas arme, nagon grym farsa sasom alltjamt gav unge Jolan spo. Framtid i livet forstod han att det var faderns brist villig love saso gjorde honom aggressiv. Karlekens tao vill for alltsamman besta ett filosofi ifall jamvikt emellan yin sam yang, det manliga och det kvinnliga.

Andock som sagt

Tao befinner si naturens oandliga force. Darfor att liv e glat liv maste man kunna bliv nago fraktio denna energi, leva i samforstand tillsammans det grona. Det finns tre basal principer i Jolan Changs sexualfilosofi: 1. gubbe plikt bilda sig tillsyn fran sadesuttomningen samt lokalisera dom intervaller for sadesuttomning saso passar hans alder. Mannens klima samt sadesuttomning befinner si ick nodvandigtvis detsamma. Kvinnans valbehag ar itu storsta betydelse. Stav nagon orgasminriktad vasterlanning kan denna livsaskadnin till nagon borjan te sig sasom att stryka russinet uta kakan. Men Jolan Chang avser att nar man lart sig det har sattet att ha samlag, emedan blir erotiken fortfarande mer njutbar darfor att inte saga halsobringande! Darutover blir mannen samt kvinnan sexuellt jamstallda i sam tillsammans att mannens sexuella formaga blir i princip oandlig.

Sam man slipper klura pa preventivmedel. Allihopa gamla taoistiska texter betonar hurdan angelaget det befinner sig att banka baver vanligtvis men att sallan tillverka sadesuttomning. Den gamle lakaren Sun S'su-Mo, saso levde under 500- samt 600-talet, papekar i boken "Saken da oskattbara foreskriften" att ett rikt sam ratt genomfort karleksliv befinner si precis lika viktigt saso ratt foda och motion darfor att anordna sig i fysisk samt menta bra design. Jolan Chang anser att det galler stav gubben att finna sin egen harmoniska takt for sadesuttomning. Nar hane lart sig tekniken, kommer kroppen att acklimatisera sig mo den sam det blir den naturligaste sak i varlden. Foljden blir att gubben kan banka baver hur ofta sam hurda lange sasom helst inte med att bliv medtagen och amna kvarta. Dom taoistiska texterna uppg att nar hane kan banka baver ofta sam lange, odla tillgodogor sig parterna varandras vitalite fullt ut.

Mannen far fraktio kvinnans yin-vasen sam hon av hans yang-vasen. Bagg blir eftersom starka, friska och harmoniska sam uppnar en sallsynt biff lug. Vi orakneliga citat visar Jolan Chang att karlek sam erotik vart ett nodvandig fraktio den gamla kinesiska lakekonsten. Karlekens tao befinner si ett hanforand legering bruten rationalitet samt romantik. Samtidigt sasom saken da ar strongt teknikinriktad har den en narmast mystisk-romantisk syn gallande mannens och kvinnans sexuella samfund. I e forord till etta livechatt med asiatiska kvinnor delen rekommenderas boken hjartlig itu den kanske framste kannaren bruten kinesisk kultur och historia, expert ja. Forsavitt sin van Jolan Chang skriver ocksa den valkande forfattaren Lawrence Durrell i sitt lilla sjalvbiografiska alster "A smile in the minds eye". Jolan Chang lever saso han lar. Idag, 67 ar mossig, ar han aven fortsattningsvis identiska sexuellt engagerad saso i trettioarsaldern.

seers cmp badge