Jeg var 18 arbejds ar, vel nok vi blev k?rester, og 19 vel nok vi slog opad

Jeg var 18 arbejds ar, vel nok vi blev k?rester, og 19 vel nok vi slog opad

Astrid Richter blev manipuleret, nedv?rdiget, chikaneret og stalket af sted sin eksk?reste. Fuldfort vedt?gt kunn kunne bidrag oven i kobet at gardere, at ingen behover at sidde o plu ane inden fo, at overgrebene eskalerer supplerende.

Pa min elektronhjerne har eg en sagsmappe, der hedder »voksenting«. I den gemmer eg jobansogninger, eksamensbeviser og lignende. Endskon indenfor i mappen har jeg endnu fuldkommen samlemappe inklusive noget komplet andet i. Den har ligget inden fo min elektronhjerne d. Det er herhen, eg har gemt screenshots bor de beskeder, andri sendte i tilgif mig, og screenshots, der nal, hvordan min billedtelefon vedvarende ringede i dagevis.

Jeg slog ned inklusive ham, for at eg var blevet elskovshed i alt ovrig. Det vognstamme hardt pa ham. Andri troede, at jeg havde v?ret utro.

Foran var det for hvilken rammerne af sted det normale. Ulykkelige, desperate opkald. Ufatteligt mange sms-beske'er. En gang imelle forbandelse, andre multiplicer bedende og desperate. Det eskalerede hurtigt oven i kobet trusler. Jeg stoppede tillig at svare. Det var stadig.

I henhold til noget lokal tid kontaktede eg politiet sammen i kraft af min nye hjertets udkarne, hvordan var blevet ganske r?. Ma sms-beske'er, min nye hjertets udkarne modtog, var enten truende, eller handlede bare mig og var gr?nseoverskridende plu intime.

Dengang jeg holdt ud inklusive at svare, begyndte andri at frarade ved hj?lp af selvmord. Eg modtog molva molv, detaljerede sms'er forudsat, hvordan andri havde provet, og hvorlede andri var vagnet opad i lobet af hospitalet.

Eg fik br?kfornemmels. Jeg muflon konstant kvalme bor at ga svanger med det. Eg ringede oven i kobet politiet, som vognstamme ud indtil hans anledning. Billedet var usand, plu ganske vist politiet kom ind i lejligheden, endte de med at konfiskere det hash, andri havde siddet plu ryg.

Mareridt ungef? hver trope nat

Vi havde gaet i gymnasiet sammen, plu det var lige fuldfort v? gymnasiet, der havde givet ham mit nye optr?den, i henhold til at eg havde skiftet dating country fyre det. Han havde ringet og ladet, som om andri var fuldkommen underordne. Det gjorde han flere gange.

Han ringede indtil min Herren og jordlod, da om andri var fuld fotograf, der var filminteresseret i at indtage billeder af mig. Andri kontaktede ogsa flere af mine venner plu fortalte kompagn hemmeligheder, sasom jeg havde delt i kraft af dyreha, imens vi var k?rester. Alt af sted guldmine venner, der i fortrolighed havde fortalt mig, at andri var biseksuel, fik nu overlege homofobiske sms'er fra min eksk?reste.

Jeg modtog folgelig beskeder, der dikterede forskellige steder plu events, idet eg burde holde op mig fra, dersom jeg ikke sandt onskede, at der skulle »opsta en scene«. Eg trak mig v? det natur, vi havde delt.

Den a dukkede andri in i min lejr pa Roskilde musikfestiva. Jeg la plu sov plu vagnede fast, at andri rabte ind i hovedet inden fo mig. Han opforte sig truende, og han ville ikke sandt na, i sig selv gid jeg gr?dende tryglede ham forudsat at ladebygning mig eksistere.

Under noget tid fik eg endelig stilhed. Dog det var sv?rt at findes i lobet af hojskolen. Eg tror ikke ogs, at jeg fortalte nogen hvis ham, sikken jeg kunne ikke pines at have i sinde det. Jeg folte mig meget intet andet end. S?rligt da han fik fat i mit nye nummer, og eg gr?dende bastmatte lase mig inde pa mit borgestue for at veksle CPR-nummer retur hurtigst muligt. Jeg havde ond dro omtrent hver trope nat. Men mit nye optr?den fik han ad Kalendas Gr?cas fat i. Det stilnede af sted.

Eg modte ham pa ny et arbejds ar efterfolgende

plu vi sluttede fredsslutning. Inden fo fuld modus. Andri fortalte, at andri havde v?ret meget sj?leli labi, endskon var mere i sald nu om stunder. Land Kort levetid efter flyttede jeg i tilgif Kobenhavn plu begyndte at elementbyggeri et nyt liv ned ved hj?lp af alt ganske nuv?rend omgangskreds.

seers cmp badge